Weegunits

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mobiele transportbanden voor het interne transport van uw bulk en stukgoederen.

Weegunits

Mobiele transportbanden, ookwel bandtransporteurs genoemd, zijn een belangrijk element in de interne logistiek en het intern transport binnen uw bedrijf, fabriek of magazijn. De Regt Conveyor Systems ontwikkelt en bouwt mobiele transportbanden voor verschillende toepassingen binnen diverse sectoren, om uw goederen op de juiste plaats van bestemming te krijgen.

Diverse soorten transportbanden

We leveren kwalitatieve mobiele transportbanden, met diverse kenmerken: 

 • Verrijdbaar en/of telescopisch
 • Lengtes van xx meter tot xx meter
 • Capaciteit tot xxx m³ per uur

Aanvullend op onze mobiele transportbanden, bieden we de volgende opties aan: 

 • A
 • B
 • C

Indien u specifieke of speciale wensen heeft, is De Regt Conveyor Systems ook uw partij om mee in gesprek te gaan. Door onze ervaring en kwaliteit, zijn we in staat om volledig naar uw wensen een mobiele transportband te ontwikkelen.

 

Maatwerk passend bij uw wensen en budget

In gesprek met u bekijken we gezamenlijk uw wensen en behoeften en adviseren we over de best passende oplossing. Dit kan een standaard product zijn, maar ook specifiek maatwerk is hierbij geen probleem. Het type mobiele transportband is afhankelijk van een aantal verschillende zaken zoals; het type product en de specifieke kenmerken, de te overbruggen transportafstand en de omgeving en omgevingsfactoren waarin de transportband tewerkgesteld wordt.

Van engineering tot service

Onze afdeling engineering zorgt voor een nauwkeurige sterkte- en vermogensberekening. We zorgen er tevens voor dat door het ontwerpen van overzicht- en detailtekeningen, u als klant – met uw specifieke wensen – steeds op de best mogelijke manier geholpen wordt.

Aangezien wij over de juiste infrastructuur, machines en vakmensen beschikken, worden alle transportbanden – hoe kleine of groot ze ook zijn – op tijd en tot in de details afgewerkt en precies op maat bij de klant afgeleverd en indien gewenst geïnstalleerd.

Na de afronding van een project blijven we klaarstaan voor u als klant. U kunt steeds een beroep op onze bekwame medewerkers voor het verkrijgen van informatie, richtlijnen onderdelen en andere zaken.

Daarnaast bieden wij u een 24-uurs servicedienst, die ervoor zorgt dat u bij problemen met uw transportband snel en vakkundig geholpen wordt.

Diverse projecten

We realiseerden reeds tal van mooie projecten, waarbij mobiele transportbanden een belangrijke rol van betekenis hadden in diverse sectoren zoals:

 

 • Industrie
 • Grondstoffen (kolen, ijzererts, houtproducten)
 • Zand en grind
 • Agro (granen, mais, kunstmest)
 • Afvalverwerking
 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend informatie op:

(+31) 0117 – 45 62 00

De Regt Conveyor Systems B.V.
IJzendijkseweg 5
4521 GX Biervliet
T. +31 (0)115 456 200
E. info@deregt.com

Social Media: