Vaste transportbanden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van vaste transportbanden en transportsystemen voor intern transport van uw bulk- en stukgoederen, met oog voor veiligheid, duurzaamheid en milieu.

Vaste transportbanden en transportsystemen

Vaste transportbanden en transportsystemen zijn een belangrijk element in de interne logistiek en het intern transport binnen uw bedrijf, fabriek of magazijn.  

De Regt Conveyor Systems ontwikkelt, bouwt en levert vaste transportbanden en transportsystemen voor verschillende toepassingen binnen diverse sectoren en branches en voor opdrachtgevers over de hele wereld. Wij bouwen onze installaties om uw goederen op de juiste plaats van bestemming te krijgen.

Uw product vraagt om een specifieke transportband

Ieder product heeft zo zijn eigenschappen, ongeacht of het gaat over grondstoffen, voeding of mineralen. Eigenschappen zoals o.a. temperatuur, abrasiviteit, viscositeit en stofontwikkeling. Wij leveren voor uw product en de bijbehorende eigenschappen  de meest kwalitatieve mobiele transportbanden waarbij de afstemming tussen wens en realisatie in synergie verloopt.

Indien u specifieke of speciale wensen heeft met betrekking tot uw product, dan is De Regt Conveyor Systems uw partij om mee in gesprek te gaan. Door onze ervaring en kwaliteit, zijn wij in staat om volledig naar uw wensen een mobiele transportband te ontwikkelen met de meest geschikte materialen en componenten.

Maatwerk passend bij uw wensen en budget

In gesprek met u bekijken wij gezamenlijk uw wensen en behoeften waarbij wij u adviseren over de best passende oplossing.

Dit kan een standaard installatie zijn, waarbij budget een grote rol speelt. Of specifiek maatwerk, zodat er een efficiënt en effectief duurzame installatie wordt ontwikkeld aansluitend op uw wensen.

De keuze voor het type mobiele transportband is afhankelijk van een aantal verschillende zaken zoals;

  • het type product
  • de gewenste capaciteit
  • directe en indirecte omgevingsfactoren (waarbij bijvoorbeeld ATEX zonering een onderdeel kan zijn)

Onze afdeling verkoop vertaalt uw wensen naar een 2D schets, opgevolgd door een passende offerte.

Van engineering tot service

Onze interne afdeling engineering zorgt voor een nauwkeurige sterkte- en vermogensberekening waarbij deze vertaald worden naar een 3D-weergave. Wij zorgen er tevens voor dat door het ontwerpen van overzicht- en detailtekeningen, u als klant steeds op de best mogelijke manier wordt geholpen.

Doordat wij beschikken over de juiste infrastructuur, machines en vakmensen, wordt alles getest, voorzien van de nodige CE-markeringen en handleiding(en), voor dat de installatie op transport gaat.

Hierdoor ontvangt u op uw bestemmingslocatie een kant-en-klare machine, waarbij onze monteur uitleg zal geven over de werking en onderhoud.

Na de afronding van een project blijven wij voor u klaarstaan als klant. Zowel in het after-sales traject, ter ondersteuning en/of verkrijgen van nodige informatie ofwel tijdens de afgesproken onderhoudsmomenten.

Daarnaast bieden wij u een 24-uurs servicedienst, die ervoor zorgt dat u bij problemen met uw transportband snel en vakkundig wordt geholpen.

Diverse projecten

Vaste transportbanden blijven een belangrijke rol van betekenis. Wij weten als geen ander dat transportbanden tegen een flinke stoot moeten kunnen. Onze bouwwijze zorgt voor een zeer lange levensduur en bedrijfszekerheid.

Wij hebben tal van mooie projecten gerealiseerd, in diverse sectoren en branches zoals:

 

  • Afvalverwerking / recyclage
  • Agro (zoals granen, mais, kunstmest)
  • Grondstoffen (zoals kolen, ijzererts, houtproducten)
  • Industrie
  • Kunstmeststoffen en zout
  • Voeding (zoals friet, snoep en suiker)
  • Zand, cement en grind
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend informatie op:

(+31) 0115 – 45 62 00

De Regt Conveyor Systems B.V.
IJzendijkseweg 5
4521 GX Biervliet (Zeeland)
T. +31 (0)115 456 200
E. info (at) deregt.com

Social Media: