Speciale constructies

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van speciale constructies voor het interne transport van uw bulk- en stukgoederen met oog voor veiligheid, duurzaamheid en milieu.

Wat wordt er verstaan onder speciale constructies?

Speciale constructies zijn constructies en installaties welke (sterk) afwijken van de meest gekende cq. standaard transportinstallaties.

Een aantal voorbeelden die wij in de praktijk gerealiseerd hebben:

 • Transportsysteem op een schip zodat het schip zelf lossend wordt.
 • Instortbunker of transportband op rupsbanden/kraanonderstel.
 • Tijdelijke of permanente draagconstructies.
 • Transportband op draaikrans in de nok van loods of op vloeroppervlak op de kade

 Een dergelijke speciale constructie kan in bepaalde gevallen precies de oplossing bieden voor uw logistieke vraag waarbij efficiëntie en duurzaamheid gecombineerd met maatwerk de meest perfecte oplossing blijkt.

Transportsystemen zijn een belangrijk element in de interne logistiek en het intern transport binnen uw bedrijf, fabriek of magazijn.  

De Regt Conveyor Systems ontwikkelt, bouwt en levert speciale constructies voor verschillende toepassingen binnen diverse sectoren en branches en altijd op uw wensen. Wij bouwen onze installaties voor diverse locaties over heel de wereld, om uw goederen op de juiste plaats van bestemming te krijgen.

Uw product vraagt om een specifieke installatie

Ieder product heeft zo zijn eigenschappen, ongeacht of het gaat over grondstoffen, voeding of mineralen. Eigenschappen zoals o.a. temperatuur, abrasiviteit, viscositeit en stofontwikkeling. Wij leveren voor uw product en de bijbehorende eigenschappen  de meest kwalitatieve mobiele transportbanden waarbij de afstemming tussen wens en realisatie in synergie verloopt.

Indien u specifieke of speciale wensen heeft met betrekking tot uw product, dan is De Regt Conveyor Systems uw partij om mee in gesprek te gaan. Door onze ervaring en kwaliteit, zijn wij in staat om volledig naar uw wensen een mobiele transportband te ontwikkelen met de meest geschikte materialen en componenten.

Maatwerk passend bij uw wensen en budget

In gesprek met u bekijken wij gezamenlijk uw wensen en behoeften waarbij wij u adviseren over de best passende oplossing.

Dit kan een standaard installatie zijn, waarbij budget een grote rol speelt. Of specifiek maatwerk, zodat er een efficiënt en effectief duurzame installatie wordt ontwikkeld aansluitend op uw wensen.

De keuze voor het type installatie is afhankelijk van een aantal verschillende zaken zoals;

 • het type product
 • de gewenste capaciteit
 • directe en indirecte omgevingsfactoren (waarbij bijvoorbeeld ATEX zonering een onderdeel kan zijn)

Onze afdeling verkoop vertaalt uw wensen naar een 2D schets, opgevolgd door een passende offerte.

Van engineering tot service

Onze interne afdeling engineering zorgt voor een nauwkeurige sterkte- en vermogensberekening waarbij deze vertaald worden naar een 3D-weergave. Wij zorgen er tevens voor dat door het ontwerpen van overzicht- en detailtekeningen, u als klant steeds op de best mogelijke manier wordt geholpen.

Doordat wij beschikken over de juiste infrastructuur, machines en vakmensen, wordt alles getest, voorzien van de nodige CE-markeringen en handleiding(en), voor dat de installatie op transport gaat.

Hierdoor ontvangt u op uw bestemmingslocatie een kant-en-klare machine, waarbij onze monteur uitleg zal geven over de werking en onderhoud.

Na de afronding van een project blijven wij voor u klaarstaan als klant. Zowel in het after-sales traject, ter ondersteuning en/of verkrijgen van nodige informatie ofwel tijdens de afgesproken onderhoudsmomenten.

Daarnaast bieden wij u een 24-uurs servicedienst, die ervoor zorgt dat u bij problemen met uw installatie snel en vakkundig wordt geholpen.

Diverse projecten

Elevatoren blijven een belangrijke rol van betekenis. De dichte omkasting draagt bij aan een stofarme omgeving waarbij onze bouwstijl zorgt  voor een zeer lange levensduur en bedrijfszekerheid.

Wij hebben tal van mooie projecten gerealiseerd, in diverse sectoren en branches zoals:

 

 • Afvalverwerking / recyclage
 • Agro (zoals granen, mais, kunstmest)
 • Grondstoffen (zoals kolen, ijzererts, houtproducten)
 • Industrie
 • Kunstmeststoffen en zout
 • Voeding (zoals friet, snoep en suiker)
 • Zand, cement en grind
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend informatie op:

(+31) 0115 – 45 62 00

De Regt Conveyor Systems B.V.
IJzendijkseweg 5
4521 GX Biervliet (Zeeland)
T. +31 (0)115 456 200
E. info (at) deregt.com

Social Media: