Over ons bedrijf

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mobiele en vaste transportbanden voor het interne transport van uw bulk en stukgoederen.

“Al ruim 30 jaar creëren wij maatwerk voor uw intern transport van bulk- en stuksgoederen.”

Peter de Regt – directeur/eigenaar De Regt Conveyor Systems B.V.

Het volledige proces professioneel en zorgvuldig uitgevoerd.

Ontwikkeling en engineering:

Onze interne engineeringsafdeling heeft expertise op het gebied van sterkte- en vermogensberekening. Wij zorgen dat uw wensen vertaald worden in 3D overzichts- en detailtekeningen. Wij maken gebruik van de engineeringssoftware HiCAD en Inventor. Tevens kunnen we een 3D-scan op locatie maken welke verricht wordt middels samenwerking met diverse gespecialiseerde partners. Hierdoor kan in bepaalde gevallen de engineeringstijd drastisch worden verkort. Alle ontwerpen voldoen verder aan de geldende Europese machinerichtlijnen inzake veiligheid en CE. Tijdens het proces worden er één of meerdere momenten ingepland waarbij u als klant uitgenodigd wordt op ons kantoor, om onder het genot van een bakje koffie de voorgang te bekijken en eventueel uw feedback te verwerken.

Verkoop en advisering:

Hierbij gaat het in eerste instantie om vertrouwen en het vertalen van uw wensen in een passende offerte/order.

Onze mensen van de verkoopafdeling staan voor in dat uw bedrijf in het eerste stadium een juiste, gedetailleerde en op uw wensen afgestemde offerte ontvangt. Tevens zorgen zij ervoor dat u als klant, vanaf de kennismaking met ons bedrijf, doorheen alle fasen van het ontwerp-, productie-, en montageproces steeds opnieuw en door de juiste vakkundige mensen wordt geïnformeerd. Communicatie & luisteren naar onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Productie en constructie:

Aangezien wij over de juiste infrastructuur, machines en vakmensen beschikken worden alle projecten, hoe klein of hoe groot ze ook mogen zijn, op tijd en tot in de details afgewerkt en precies op maat bij de klant afgeleverd en eventueel gemonteerd.

 

Installaties kunnen vervaardigd worden in zowel staal, RVS, aluminium of speciale voeding-gekeurde materialen. Betreffende de behandeling van uw installatie werken wij nauwgezet samen met een aantal ervaren firma’s. Uw installatie kunt u laten stralen, coaten (in een RAL-kleur naar keuze), galvaniseren, poeder coaten, parelstralen, beitsen of passiveren.

Transport en montage: 

Zodra de installatie klaar is, wordt deze in zijn totaliteit, of in onderdelen met onze eigen vrachtwagen of door een hiervoor gespecialiseerde firma naar uw bedrijf gebracht om geplaatst en/of gemonteerd te worden. Hierna staan onze monteurs klaar om de installatie op een zo kort mogelijke tijd en uiterst efficiënt bij uw bedrijf ter plaatse te monteren en eventueel in te passen bij bestaande installaties. Zij beschikken hiervoor over met de nodige materialen uitgeruste servicebussen.

Service en onderhoud: 

Na de afwerking van een project laten wij u, als klant echter niet in de kou staan en kunt u steeds een beroep doen op onze bekwame medewerkers voor het verkrijgen van informatie, richtlijnen, onderdelen en andere zaken.

Onze 24-uurs servicedienst zorgt er voor dat u bij problemen met uw installatie steeds binnen het kortst mogelijke tijdsbestek en op een doeltreffende en efficiënte manier wordt geholpen of geadviseerd.

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van transportsystemen kunnen wij daarnaast instaan voor het onderhoud en nazicht van bestaande transportsystemen.

Het feit dat wij zelf nieuwe systemen ontwikkelen en bouwen kan eveneens nuttig zijn bij het aanpakken van bestaande problemen.

Geschiedenis

De Regt Conveyor Systems is een familiebedrijf, wat oorspronkelijk als loonbedrijf werd opgericht in 1965. Vanaf 1988 is er gestart met de productie van de eerste transportbanden welke inmiddels de hele wereld overgaan.

7

1965: Oprichting

In 1965 is het bedrijf als agrarisch loonbedrijf opgericht. Oprichter Ko de Regt had veel interesse voor techniek waardoor veel machines zelf werden ontworpen en gebouwd voor binnen en buitenland, waarbij Hongarije een grote afzetmarkt was.

7

1988: Ontwikkelen eerste transportbanden

In 1988 kwam de huidige directeur-eigenaar Peter de Regt (zoon van Ko de Regt) het bedrijf versterken. In dat jaar zijn we gestart met het ontwerpen en het bouwen van transportbanden. Hier werd de basis gelegd voor de bedrijfsactiviteiten van De Regt Conveyor Systems in de huidige situatie.

7

1998: Volledige focus op transportsystemen

Peter de Regt voorziet toekomstgroei in de transportsystemen branche en bouwt het bedrijf verder uit waarbij in 1998 is het agrarisch loonbedrijf wordt verkocht. Sindsdien is het bedrijf volledig gericht op het ontwikkelen en bouwen van transportsystemen.

7

2008: Steeds grotere projecten

Sinds 2008 focust De Regt steeds verder op grotere projecten op het gebied van transportsystemen en wordt de bedrijfsnaam ook gewijzigd naar de huidige naam: De Regt Conveyor Systems. Hierbij worden sinds 2010 ook machines voor de recyclingsector vervaardigd. Tevens start er een samenwerking met de Technische Universiteit (TU) Delft ten behoeve van de ontwikkeling van diverse installaties.

7

2018: Nieuw logo en mission statement

De ontwikkeling van De Regt Conveyor Systems maakte grote stappen waardoor een nieuw logo en professionele huisstijl niet kon uitblijven. Het gekende logo kreeg een update en een alles omvattende slogan werd geboren, passend bij de Mission Statement: “Your product, Our drive!”

7

2020: Specialist in Conveyor Systems met een vast team van 38 medewerkers

Vandaag de dag biedt De Regt Conveyor Systems naast kleine en grote projecten ook Turn-Key projecten in binnen en buitenland. Ervaring, gedrevenheid en technische kennis heeft ervoor gezorgd dat succesvolle projecten van de Regt Conveyor Systems over heel de wereld te vinden zijn. Dit doen wij met ons allen!

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

De Regt Conveyor Systems B.V.
IJzendijkseweg 5
4521 GX Biervliet (Zeeland)
T. +31 (0)115 456 200
E. info (at) deregt.com

Social Media: