nieuws     in opdracht / gerealiseerd / nieuwsarchief / wereldwijd                              Het laatste nieuws kunt u ook volgen via onze Facebook pagina

Nieuws

binnenkort...


In opdracht

Mobiele band.

Capaciteit: 400 ton / uur, bij een stortgewicht van 1000 kg / m³.
Bandbreedte bedraagt 1000 mm.
De band heeft een lengte van 9500 ingeschoven en uitgeschoven 16.000 mm.

Mobiele band met sprayinstallatie.

De mobiele transportband heeft een as-as lengte van ca. 19.000mm. met een frame breedte van ca.1600mm.
De instortbunker wordt gemaakt uit plaatstaal en wordt met RVS platen.
Middels een klep kan de dosering handmatig ingesteld worden.
Er wordt een sproeisystemen gemonteerd zodat het product beneveld kan worden.

Installatie t.a.v. bodemas scheiding bestemd voor Singapore.

 
Installatie voor de cementverwerking.

Het transportsysteem wordt op dit moment ontwikkeld en getekend door één van de 11 engineers binnen De Regt Conveyor Systems.
Deze installatie bevat een instortbunker, inslagband, varende band en diverse bordessen.
Capaciteitsflow betreft 450 ton/h bij continu belading van zand met een s.g. van : 1,60.


Gerealiseerd

Mobiele scheepsbelader voor Sea Invest in (Duinkerke).

Voor Sea Invest Duinkerke heeft De Regt Conveyor Systems een mobiele scheepsbelader ontwikkeld.
Installatie is gemaakt voor het transporteren van ongebluste kalk met een capaciteitsstroom van 500 ton/h.
Deze band mobiele transportband heeft een as-as maat van ca. 24.000 mm en een storthoogte van ca. 8.000mm.De instortbunker is gestationeerd op een draaikrans en aan de voorzijde van de band worden zwenkwielen aangebracht waardoor dat de band tot 180° draaibaar is gemaakt.


Weegbunker t.a.v. kunstmest.

Voor Eurochem op het bedrijventerrein van BASF heeft De Regt Conveyor Systems een weegbunker gerealiseerd met een totale constructie hoogte van hoogte 8.000 mtr.
De installatie is ontwikkeld voor het wegen en doorvoeren van kunstmest.


Mobiele breker bij YARA

De mobiele breker is bestemd voor verkleinen van kluiten ureum.
De bestaande rails wordt gebruikt voor de mobiele breker te verplaatsen.
Dit gebeurt door middel van aangedreven spoorwielen.
De installatie heeft een doorzet van 250Mt/uur.


Metalen transportband bij Aleris.

Het maken en leveren van 2 x ca. 10 m afvaltransportband.


Nieuwe elevator en transportband.

Voor Yara Sluiskil heeft De Regt Conveyor Systems een elevator gebouwd en gemonteerd met een capaciteit van 1.000 t/h met een totale hoogte van 20.500 mm. Deze elevator stort uit op de nieuwe transportband welke een lengte heeft van 19.500mm, met een bandbreedte van 800mm.


Voor Yara Sluiskil hebben we een elevator en een transportband gebouwd. Deze elevator heeft een capaciteit van 1.000 t/h met een totale hoogte van 20.500 mm. De transportband heeft een lengte van 19.500mm, met een bandbreedte van 800mm.

Verlading van granen en schroten voor Boerenbond.

Boerenbond Deurne bv. heeft voor zijn locatie te Oss een geheel nieuwe laadinstallatie.
Deze installatie betreft een vast frame in een toren met een schuifframe.
Aan het schuifframe is een beladingsbalg gemonteerd incl. een hopper.
De capaciteit betreft ca. 300 t/h.
Omdat het gehele frame ca. 28 meter uitschuift kan men boot-boot verladingen realiseren.


Mobiele telescoopband t.a..v de verlading van mout.

In Roermond heeft De Regt Conveyor Systems een mobiele band afgeleverd ter verlading van mout.
Deze transportband wordt gevoed door vrachtauto's en is door zijn telescopische flexibiliteit ontwikkeld om schepen moeiteloos te beladen.
De maximale lengte bedraagt 26 meter en de capaciteit betreft 300 t/u.

 

Nieuwe RVS golfrandband.

T.a.v. een grote snoepfabrikant te Turnhout heeft De Regt Conveyor Systems een RVS golfrandband ontwikkeld, gebouwd en gemonteerd.
Deze band is voorzien van doorkijk vensters zodat tijdens het in bedrijf zijn van de band het product en daarmee ook de band goed te inspecteren blijft.
Opvoerhoogte betreft 9.500 mm.
Opvoerhoek betreft 90°.
Capaciteit betreft ca 250 t/h40 tons mobiele band40 tons mobiele band.

De Regt Conveyor Systems realiseerde in mei een mooie mobiele transportband met een netto gewicht van maar liefst ca. 40 ton.
Het grijs-gele gevaarte is ontworpen en gemonteerd in onze werkplaats in Biervliet. De band is telescopisch en heeft een maximale lengte van 30.000 mm en minimale lengte van 19.000 mm. De bandbreedte bedraagt 1.200 mm. Deze mobiele band draait inmiddels productie in de haven van Antwerpen.

Specs:

 • Capaciteit: ca. 600 ton/h
 • Product: kunstmeststoffen.
 • Totaal gewicht ± 40 t.
 • Max. lengte 30.000mm
 • Bandbreedte 1.200mm
 • Afstandsbediening met 5 functies

Bigbag installatieBigbag installatie.

Voor een bedrijf in Sas van Gent heeft De Regt Conveyor Systems een mooie transportband ontworpen, geleverd en gemonteerd voor het transporteren van Bigbag’s. Bigbags van ca.600kg. en ca.1200 kg. zullen over de band passeren. De lengte van de band bedraagt 9.500mm met een bandbreedte van 1.200mm.
Het product wat getransporteerd zal worden is kunstmest. Daarvoor is gekozen om de constructie volledig uit RVS 304 te maken. Tevens heeft De Regt Conveyorsystems het bordes vernieuwd en gemonteerd.

Specs.:

 • Capaciteit: ca. 80 ton/h
 • Product: Bigbag’s met kunstmeststoffen 600kg./1200kg.
 • Materiaal: volledig RVS 304
 • Lengte: 9.500mm
 • Bandbreedte 1.200mm
 • Incl. loopbordes en diverse afschermingen.

Cargill in Sas van Gent heeft bij ons een bucket-elevator besteld met een lengte van 16.250 mm en een breedte van 220 mm. De operationele capaciteit van de elevator bedraagt ca. 100 t/u. De elevator voldoet aan de Atex normeringen, inwendig Atex20 en uitwendig Atex22.

ArcelorMittal bestelde bij ons een stortbak met een zwenkbare, telescopische bandtransporteur op een rupsonderstel, bestemd voor kolen en erts. Het systeem opereert volledig autonoom. Capaciteit 900t/h.

Verbrugge Terneuzen Terminals heeft ons opdracht gegeven voor de levering en installatie van een transportsysteem, bestaande uit een transportband met een lengte van 74.000mm en een breedte van 1.200mm. Dit samen met een weegbunker met een capaciteit van 1218m³.

Ovet in Terneuzen heeft ons opdracht gegeven voor de levering van een mobiele bunker met uittrekband, voor het lossen van kolen, cokes, antraciet of petcokes. Capaciteit 500t/h.

De firma Zoutman heeft ons opdracht gegeven voor een Big Bag installatie, bestaande uit een uittrekband, een rollenbaan en een palletontstapelaar.

De firma Aegten hebben we de opdracht ontvangen voor het maken en leveren van een mobiele bandtransporteur met een lengte van 20.000mm en een bandbreedte van 800mm tbv het transport van mais, kunstmeststoffen en strooizout. Capaciteit 300m³/h.

De firma Galloo-France heeft ons de opdracht gegeven een complete sorteerlijn te leveren, met een nuttige sorteerbreedte van 1.800mm. De lijn bestaat uit een sorteercabine, diverse transportbanden, een schudder, wisselklep met kuisrol, frame’s, uitvalgoten en gaanderijen.

Voor Vervaet in Biervliet produceren we 14 bunkers.

Wagenborg Bulk Terminal B.V. uit Delfzijl heeft ons opdracht gegeven 5 mobiele bandtransporteurs te ontwerpen en te bouwen, bestemd voor het transport van granen, kunstmest en veevoeders. De banden hebben een capaciteit van 600 t/u bij een continueaanvoer. Het gaat hier om 2 mobiele schakelbanden (lengte 20.000 mm, bandbreedte 1.200 mm), een mobiele schuifband of duoband (lengte minimaal 15.000 mm, maximaal 26.000 mm en bandbreedte 1.200 mm), een weegband (lengte 20.000 mm, bandbreedte 1.200 mm en uitgevoerd met een ijkwaardige bandweeginstallatie) en een stackerband (lengte minimaal 17.000 mm, maximaal 28.500 mm en bandbreedte 1.200 mm). De bandtransporteurs zijn conform de Atex zone 22 eisen.

Yara Sluiskil bestelde een elevator met een lengte van 7.150 mm en een breedte van 220 mm. De capaciteit van de elevator bedraagt ca. 5 t/u.

Argex uit Bucht-Zwijndrecht bestelde bij ons een transportinstallatie bestaande uit 5 bandtransporteurs en een kastenbeschikker. Deze installaties worden gebruikt voor het transport van klei en hebben een capaciteit van 450 t/u. Het gaat om bandtransporteurs met een bandbreedte van 800 mm en een lengte van 60 meter, 116 m, 192 m, 140 m en 20 m. De kastenbeschikker wordt uitgevoerd met een voorraadbunker van 4,5 bij 5 m.
transportinstallatie

bunker met uittrekbandSagro uit 's Heerenhoekgaf ons opdracht voor levering van een bunker met uittrekband voor het verwerken van kolen. De capaciteit van de installatie is 400 t/u uitgaand v/e S.G. van 0,8. De bunker is 3.500 mm breed 2.000 mm lang en 2.750 mm hoog. De bandtransporteur is 12.500 mm lang en heeft een bandbreedte van 1.100 mm.

mobiele weegtorenVoor Ghent Transport & Storage in Gent bouwden we een mobiele weegtoren (inclusief een Precia Molen doorstroomweegsysteem). De installatie wordt ingezet bij het laden en lossen van schepen en heeft een capaciteit van 1600 m3/u. De weegtoren wordt gebruikt voor het transport van granen, droge meststoffen en samengeperste veevoeders.

mobiele transportsystemenVoor Pillaert Meststoffen uit Diksmuide bouwden we twee mobiele transportsystemen waarmee kunstmestkorrels in een opslagloods worden gevoerd. Het gaat om een mobiele vrachtwagenlosband van 8.000 mm lang en 1.400 mm breed. Ook is er een mobiele telescoopband van 24.000 mm lang en 1.000 mm breed. Beide systemen zijn berekend op een capaciteit van 600 t/u.

verrijdbare bunker voor het lossen van schepenIndusign uit Adegem gaf ons opdracht voor het de bouw van een verrijdbare bunker voor het lossen van schepen in een Europese havenstad. De bunker wordt gebouwd op een portaal en rijdt heen en weer op rails en over een bestaande kadeband. De bunker zal ingezet worden voor het lossen van tarwe, mais, gerst of koolzaad en heeft een inhoud van 122 m3.

Osse Overslag Centrale gaf ons opdracht voor de bouw van een aantal mobiele transportsystemen voor o.a. het lossen van treinwagons met granen en kunstmeststoffen. De systemen hebben een capaciteit van 500 t/u. Het gaat om een wagonlosband met een lengte van 14.000 mm en een bandbreedte van 2.000 mm en om 6 mobiele schakelbanden met een lengte van 20.000 mm en een bandbreedte van 1.000 mm.

Sagro uit 's Heerenhoek gaf ons opdracht voor de bouw van een aantal transportsystemen voor een project in Vlissingen. Het betreft een verrijdbare wagen met een totale lengte van 18.000 mm en een breedte van 2.500 mm. Verder een bandtransporteur van 30.000 mm lang en 1.000 mm breed die op een kraanonderstel zal worden opgebouwd. Ook leveren we een mobiele instorttrechter (4.250 x 4.250 x 4.000 mm).
 

 

Nieuwsarchief

BO², een ware boost voor De Regt Conveyor Systems.

De Regt Conveyor Systems heeft 2013 succesvol afgesloten met BO² oftewel Boost dag. Hierin waren 3 familiebedrijven geselecteerd uit de regio West Zeeuws Vlaanderen.
De presentatie was voor rekening van de welbekende sportverslaggever Jack van Gelder. De Regt Conveyor Systems heeft hoge ogen gegooid met name door de innovatie, groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

 

 

De Regt Conveyor systems Wereldwijd!


Aan welke landen hebben wij zoal geleverd?


Worldmap locations


 • Nederland
 • België
 • Frankrijk
 • Italië
 • Duitsland
 • Amerika
 • Nigeria
 • Finland
 • Singapore
 
© Copyright:   De Regt Conveyor Systems    IJzendijkseweg 5    4521 GX    Biervliet MJ-Webdesign